1.mesto u generalnom plasmanu na međunarodnom turniru "memorijal Đura Prokić" u Sopotu

Komentari (0) | Slavisa 26. март 14:26
Na međunarodnom turniru koji je održan 22.03.2015. u Sopotu, naši "Juniori" osvojili su 15 zlatnih, 11 srebrnih i 9 bronzanih medalja. 1. mesto u generalnom plasmanu u konkurenciji 34 kluba. Bravo "Juniori", još jedna potvrda da vrhunski rezultati postignuti na prethodnim takmičenjima nisu nikakva slučajnost, nego plod dobrog i kvalitetnog rada! Čestitamo malim samurajima!

Dalje

Potpuna dominacija na međunarodnom "MB mawashi kupu 2015."

Komentari (0) | Slavisa 17. март 17:04
Na međunarodnom "MB mawashi kupu 2015." naši "Juniori" osvojili su 18 zlatnih, 9 srebrnih i 9 bronzanih medalja, što nas je u konkurenciji od 40 klubova svrstalo na 2.mesto u generalnom plasmanu odmah iza Podgoričke Budućnosti. Sve čestitke takmičarima koji su pokazali zavidan nivo forme u izuzetno jakoj konkurenciji klubova iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Dalje

3.mesto na Nippon Top Tenu

Komentari (0) | Slavisa 17. децембар 17:52
Na prestižnom međunarodnom turniru Nippon Top Ten u konkurenciju 38 klubova karate klub "Junior" Batajnica osvojio je izvanredno 3. mesto u generalnom plasmanu, iza domaće ekipe Nippon i ekipe Winner iz Tuzle. U izuzetno jakoj konkurenciji osvojeno je 10 zlatnih, 2 srebrne i 5 bronzanih medalja. Još jedan pokazatelj da se u prethodnom periodu radilo izuzetno kvalitetno i naporno. Čestitke svim osvajačima medalja uz želju da se na narednim takmičenja ostvari još bolji rezultat. Kompletne rezultate možete pogledati na sledećem linku http://www.beokarate.rs/bks/rezultati/14-15/20141213%20-%20Nippon%20Top%20Ten.pdf

Dalje

"JUNIORI" OSVOJILI 13 MEDALJA NA TROFEJU BEOGRADA ! !

Komentari (0) | Slavisa 27. октобар 10:05
26.10.2014. održan je najmasovniji i najjači Trofej Beograda u njegovoj dugoj istoriji. U konkurenciji 1400 takmičara iz 19 zemalja, naši drugari osvojili su 2 zlatne, 5 srebrnih i 6 bronzanih medalja. Ako uzmemo u obzir da zbog povreda nismo bili u punom sastavu, da smo imali izuzetno loš žreb i da nas je par katastrofalnih sudijskih grešaka u poslednjim sekundama koštalo još par medalja, možemo konstatovati da je ovo sjajan rezultat!

Dalje

Upis novih članova

Komentari (0) | Slavisa 03. септембар 20:14
Karate klub "JUNIOR" Batajnica vrši upis novih članova uzrasta od 5 do 18 godina. 12 godina uspešnog rada. Diplomirani treneri sa nacionalnim licencama. Prvi mesec BESPLATAN. 4 treninga nedeljno. Najmodernija klimatizovana sala za bavljenje borilačkim sportovima. Novo naselje, Kralja Mihaila Zetskog 6 (iznad plave tačke i policije). 063/266-068. facebook: Karate Klub Junior Batajnica. Treninge vode: regionalni selektor i diplomirani sportski menadžer Slaviša Pušonja, student DIFa, reprezentativac Srbije i državni prvak u katama Ivana Stepanović, diplomirani karate trener Ivan Zečević, student DIFa, reprezentativac Srbije i državni prvak u borbama Milan Bojanić.

Dalje

Od 1.septembra u novom prostoru

Komentari (0) | Slavisa 28. август 15:11
Kao što su naši članovi do sada navikli, da uvek radimo na poboljšanju kvaliteta i uslova treninga, tako smo i ovaj put samo zbog Vas prešli u najnovije i najmodernije prostorije za vežbanje u Batajnici. Naša nova adresa i lokacija od sada je ulica Kralja Mihaila Zetskog 6 (iznad policije i plave tačke). Objekat koji se prostire na 550m2 sastoji se od: najmodernije opremljene sale za borilačke sportove, najkomfornije sale za fitnes u okruženju, teretane sa technogym spravama i komfornih svlačionica opremljenih tuševima. U septembru radićemo po dosadašnjem rasporedu: UTORAK-ČETVRTAK od 19:00 do 21:00, SUBOTA-NEDELJA od 11:00 do 13:00. Vidimo se! Krećemo zajedno u nove pobede u najboljim uslovima za vežbanje do sada! DOBRO DOŠLI ! ! !

Dalje

Veliki uspeh na dva međunarodna turnira

Komentari (1) | Slavisa 03. март 17:37
Karatisti našeg kluba prethodnog vikenda nastupali su na dva prestižna međunarodna turnira u Budimpešti i Tuzli. Ostvaren je sjajan rezultat uz osvojenih 5 medalja. Do medalja u Budimpesti stigli su: Stojisavljević Daniel (pioniri borbe), Lučić Maša (pionirke kate) i Stamenović Filip (kadeti kate). Na korak od medalje ostali su: Vojvodić Milenko (kadeti borbe), Papić Aleksandar (pioniri borbe), Stojanović Uroš (pioniri kate), Zeljko Dejan (pioniri borbe) i Osećanski Nemanja (kadeti borbe). Zapažen nastup imali su i ostali članovi našeg kluba: Bordijanović Mia, Prvanović Tamara, Veselinović Anja, Ibiši Anđela, Stojanović Anja, Ninić Nađa, Radulović Jana i Bordijanović Aleksandra. U isto vreme do medalja u Tuzli stigli su i braća Bojanić, Milan (seniori borbe) i Mirko (juniori borbe).

Dalje

Hungarian Tatami Cup, Budimpešta 2013

Komentari (0) | Slavisa 25. новембар 22:01
Sjajan nastup naših najmlađih takmičara na prestižnom međunarodnom turniru Hungarian Tatami Cup koji je održan u Budimpešti. Na takmičenju je nastupilo 850 mladih karatista iz 15 zemalja (Mađarske,Češke,Švajcarske,Slovačke,Ukrajine,Rusije,Austrije,Slovenije,Hrvatske,Bosne i Hercegovine,Crne Gore,Makedonije,Rumunije,Bugarske i Srbije). Pored sjajnog nastupa i prelepog druženja sa ostalom decom, ovo putovanje je imalo i svrhu upoznavanja dece sa lepotama i znamenitostima same Budimpešte, kao i sticanja velikog iskustva na izuzetno jakom takmičenju kao što je bilo ovo. I sledeće godine bićemo sigurno učesnici ovog takmičenja. U isto vreme dok su mlađi takmičari nastupali u Budimpešti, naši stariji takmičari kadeti, juniori i mlađi seniori, branili su boje našeg kluba na Prvenstvu Beograda.

Dalje

"Juniorima" 12 medalja na Trofeju Beograda

Komentari (1) | Slavisa 21. октобар 12:24
Na 36. međunarodnom turniru Trofej Beograda koji je održan 19.i 20.oktobra u Hali Sportova na Novom Beogradu, takmičari karate kluba "Junior" imali su zapažen nastup osvojivši 12 medalja (2 zlatne, 2 srebrne i 8 bronzanih). Pored izvanrednih takmičarski rezultata ovo takmičenje biće zapamćeno i po svečanoj ceremoniji koja je bila priređenja u čast četvoro naših takmičara, kojima su uručene diplome za nedavno stečeno zvanje majstora karatea crni pojas 1.DAN.

Dalje

Lekarski pregled

Komentari (0) | Slavisa 02. септембар 19:13
Kao i svake godine, u septembru svi članovi karate kluba Junior odradiće obavezan lekarski pregled.

Dalje

Upis novih članova

Komentari (0) | Slavisa 02. септембар 18:25
Karate klub "JUNIOR" Batajnica vrši upis novih članova uzrasta od 5 do 18 godina. 11 godina uspešnog rada. Diplomirani treneri sa nacionalnim licencama. Prvi mesec BESPLATAN. 4 treninga nedeljno. Najmodernija klimatizovana sala za bavljenje borilačkim sportovima. Novo naselje (u zgradi Komercijalne banke). 063/266-068. facebook: Karate Klub Junior Batajnica. Treninge vode: regionalni selektor Slaviša Pušonja, reprezentativac Srbije Ivana Stepanović, diplomirani karate trener Ivan Zečević.

Dalje

XS
SM
MD
LG