Istorija
2000.-2002.
Krajem 2000. godine na inicijativu nekolicine momaka iz Vršca koji su hteli da počnu sa treniranjem kikboksa, započela je sa radom kik boks sekcija u sali "Partizan" u Porti. Nju je pokrenuo Stevo Pavlović prvi kikboks takmičar iz ovog grada. U to vreme on je bio aktivan takmičar kluba iz Rume i osvajač već nekoliko prvenstava Vojvodine i Srbije u kikboksu. Sekcija je radila oko godinu ipo dana i treninzi su se do sredine 2002. održavali u sali "Partizan". Tokom tog perioda Stevo Pavlović je bio u dvostrukoj ulozi kao trener i takmičar a stasalo je nekoliko takmičara početnika koji su nastupili na kikboks i ITF taekwondo takmičenjima: Simeunović Nikola, Šebek Zoltan i Mate Ristanović. U kikboksu su nastupali za SBK Ruma a u ITF TKD za TK Bečej.
2002.-2007.
Zatim se kikboks sekcija izmešta na nekoliko meseci u tada novootvoreni Sportski Centar Millennium. U to vreme se i pristupa sa osnovanjem kluba pod nazivom Kikboks i boks klub "Gard". Osnivačka skupština je bila 9. septembra 2002. a kao glavni osnivači su bili Vasa Trusnik i Stevo Pavlović. Rešenje o klubu je dobijeno 30.12. 2002. a taj datum je uzet kao nezvaničan dan kluba a tom prigodom se na kraju godine proglašavali najuspešniji članovi kluba.
Krajem 2002. klub se premešta u takozvanu salu u "Bloku" i u njoj će se narednih 6 godina odvijati treninzi. Za to vreme je klub uglavnom nastupao na kikboks prvenstvima i ponekoj reviji u boksu.
2007.-2009.

2009.-2012.XS
SM
MD
LG