Међународни турнир "ПОГАЧНИКОВ МЕМОРИЈАЛ"

Komentari(0) | Autor:Željko 14. јун 2015. Poslednja izmena: 14. јун 2015.
ККК "СИНГИДУНУМ" је учесвовао на Међународном турниру "ПОГАЧНИКОВ МЕМОРИЈАЛ". Турнир је одржан у Љубњани од 08.05 до 10.05 у организацији Друштва параплегичара Љубљанске области. На турниру су учествовале екипе: Група А: ДП Меркатор Љубљана, ККИ "ВРБАС" Бања Лука и РСВ "СПОРТ" Салзбург. Група Б: ККК"Сингидунум" Београд, Кастелвекио Градишка и "Хобит" Брно (Чешка).
У првој утакмици у групи наша екипа је поражена од екипе ХОБИТ. Екипе се биле изједначене до средине последње четвртине када се повредио наш капитен после незгодног пада из колице, после чега нисмо могли да сломијемо противника. Друга утакмица и други пораз, мада очекиван обзиром да се играло против много искусније екипе Кастелвекија.
У борби за пето место победили смо екипу Меркатора. Уз опорављеног капитена од самог почетка наша екипа је наметнула свој ритам и ниједног момента нисмо домаћину дозволили да угрози победу. Коначан пласман
1. ККИ ВРБАС
2. КАСТЕЛВЕКИО
3. РСВ СПОРТ САЛЗБУРГ
4. ХОБИТ БРНО
5. ККК СИНГИДУНУМ
6. ДП МАРИБОР
На крају не можемо бити незадовољни са оствареним на турниру када се узме да смо играли са много искуснијим и физички припремљенијим екипа. Нама предстоји само још већи рад на тренинзима. Велика захвалност организатору турнира на позиву, као и фирми АУТОПРЕВОЗ "ЧАБРА" који нам је омогућио превоз са његовим комбијем а да му услугу платимо кад будемо могли.
XS
SM
MD
LG