O nama

Kompjuterska oprema je iz dana u dan sve prodavanija u Srbiji, a internet se sa raznim povoljnim paketima, širi neverovatnom brzinom i dolazi do svih delova naše zemlje. Medjutim broj sportskih klubova sa svojim web sajtovima ne raste istom brzinom, a i oni koji ih imaju često ne zadovoljavaju potrebe kluba. Neretko su postojeće stranice zapuštene i kao takve nekorisne kako klubu tako i svima onima koji bi želeli da se informisu o istom.

Mi verujemo da možemo da iskoristimo prednosti savremene tehnologije i omogućimo lakšu i praktičniju komunikaciju klubova i timova sa igračima,roditeljima i navijačima. Naša ideja je da objedinimo sve sportske klubove na jednom mestu i omogućimo im da imaju svoj web sajt koji im pruža najmodernije funkcije koje svaki klub treba da ima.

Šta sve može sportlend.com?

Omogućavamo klubovima i timovima novi vid komunikacije sa igračima, roditeljima i navijačima. Uštedite sebi dragoceno vreme tako što više nećete morati da zovete svakog igrača pojedinačno kako bi mu saopštili da je trening otkazan ili da je utakmica pomerena za drugi dan. Nema više vodjenja i čuvanja evidencije treninga i statistike sa utakmica po raznim papirima koji se kasnije zagube. Nema više pitanja igrača, gde igramo? Kada? S kim? Koji smo na tabeli? sportlend.com vam nudi da sve važne informacije vezane za vaš klub/tim držite na jednom mestu i da ih na lak i jednostavan način delite sa drugima.

Brzo i lako upravljajte sami svojim sajtom. Izaberite koje informacije želite da delite sa svima a koje samo sa vašim igračima. Napravite stranicu u bojama vašeg kluba, postavite vaš logo i odaberite dizajn koji vi želite. Prezentacije (sajtovi) na sportlend.com su prilagodjene svim sportovima i na njemu se mogu naći sve neophodne funkcije koje jedan web sajt sportskog kluba treba da sadrži.

sportlend.com je idealan kako za sportske klubove i timove, tako i za školske sportske sekecije kao i za mnoge druge škole i školice sporta. Čak i ako već imate web sajt vašeg kluba i zadovoljni ste sa njim, sportlend.com prezentacije možete koristiti za vaše mladje kategorije i povezati ih sa vašim postojoćim web sajtom.

Kreiranje i upravljanje sajtom je veoma jednostavno i ne zahteva preterano iskustvo u radu sa kompjuterima. Dovoljno vam je osnovno poznavanje kompjutera,interneta i sporta da bi ste lako mogli da upravljate i ažurirate web sajt vašeg kluba. Samo kreiranje web sajta ne traje duže od par minuta.

Svim našim korisnicima nudimo besplatnu tehničku podršku. U samom radu na sajtu naići ćete na dosta objašnjenja i pomoći. Medjutim ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu, pitanje ili problem, naš stručni tim će vam uvek biti na raspolaganju i možete ga kontaktirati putem kontakt forme.

Zainteresovani ste za kupovinu spotlend.com. Kliknite ovde za više informacija.