AUSTRIJSKA KOMPANIJA „PROJEKT BAU“ UZ VOJVODINU

Komentari(0) | Autor:Dragan 13. август 2016. Poslednja izmena: 13. август 2016.
Austrijska kompanija „Projekt Bau“, novi je član porodice poslovnih partnera ŽFK „Vojvodina“. Sponzorski ugovor za sezonu 2016/17, potpisali su, predsednik kluba, gospodin Jovan Vukčević i vlasnik kompanije, „Projekt Bau“, gospodin Zlatan Srbuljević.

„Projekt Bau“ je firma čiji poslovni dijapazon obuhvata : projektovanje i investicije u oblasti građevine, kao i renoviranje, rekonstrukciju i izgradnju stambenih i privrednih objekata u Austriji i zemljama EU.
Gospodin Zlatan Srbuljević, direktor i vlasnik kompanije „Projekt Bau“ je nakon potpisivanja ugovora uručio i komplet opreme za prvi tim novosadskog superligaša.

Sponzorski ugovor između ŽFK „Vojvodina“ i „Projekt Bau“, zaključen je na rok od godinu dana. Prema rečima potpisnika, ukoliko obe strane budu zadovoljne, ne postoji prepreka da se saradnja nastavi i u budućnosti.


-Zadovoljstvo mi je, da kao Novosađanin, imam priliku i mogućnost, da pomognem jednom klubu iz mog grada. Odlučio sam se za ŽFK „Vojvodina“ iz razloga što u njemu vidim sportski kolektiv na zdravim osnovama, klub sa jasnom vizijom i mnogo talentovanih igračica. Dugo živim i radim na zapadu gde u biznisu moraju biti „čisti računi“ i korektni poslovni odnosi. Baš ove navedene karakteristike sam uočio kod čelnih ljudi Vojvodine, što je učvrstilo moju odluku da se pridružim sponzorskom pulu.-istakao je gospodin Srbuljević.