Odigrana utakmica, protivnik ŽFK Mašinac TZP

Branislav 02. новембар 01:24
U prvom delu prvenstva Nišlijke su se pokazale kao dobar domaćin. U Nišu su fudbalerke Vojvodine dobile 3 boda i sjajno gostoprimstvo. Da su bolje što se tiče dočekivanja gostiju u Novom Sadu naše fudbalerke su, na žalost mnogobrojnih gledalaca, pokazale i u ovom susretu. Gošće iz Niša su otišle sa vraćena 3 boda, gledaoci su osim prehlade odneli kućama razočarenje.

Dalje

VOJVODINA ČEKA ZVEZDU

Komentari (0) | Dragan 19. август 08:30
U okviru 2. kolo SLS za žene, fudbalerke Vojvodine će na svom terenu dočekati ekipu Crvene zvezde. Utakmica će se odigrati na terenu FC "Vujadin boškov", u nedelju, 21.08.2016. sa početkom u 17:00 časova.

Dalje

VOJVODINA SE OKLIZNULA NA STARTU

Dragan 18. август 10:54
Kao po nekom nepisanom pravilu, utakmice između Sloge i Vojvodine, igraju se po kiši, bez obzira koje je godišnje doba godine u pitanju. Tradicija ni ovog puta nije izneverena, ali je srećna okolnost, da je susret odigran u atraktivnom okruženju beogradskog izletišta, Ade Ciganlije, na odlično pripremljenom ternu sa veštačkom podlogom.

Dalje

POČINJE PRVENSTVENA TRKA

Komentari (0) | Dragan 13. август 13:34
Ljubitelji ženskog fudbala u Srbiji, imaće priliku da, nakon nekoliko godina, uživaju u izuzetno zanimljivoj sezoni, koja je pred nama. Većina superligaša u naredni takmičarski period ulazi sa izmenjenim sastavima, na veliku scenu stupaju neke nove devojke, mlađe snage su za godinu dana iskusnije, a sudeći po činjenici da su se najbolji klubovi igrački i organizaciono pojačali, krug favorita za najviši plasman se proširio.

Dalje

AUSTRIJSKA KOMPANIJA „PROJEKT BAU“ UZ VOJVODINU

Komentari (0) | Dragan 13. август 10:04
Austrijska kompanija „Projekt Bau“, novi je član porodice poslovnih partnera ŽFK „Vojvodina“. Sponzorski ugovor za sezonu 2016/17, potpisali su, predsednik kluba, gospodin Jovan Vukčević i vlasnik kompanije, „Projekt Bau“, gospodin Zlatan Srbuljević.

Dalje